Kávový sirup

175x

100 % ovocný koncentrát

Balení 250 ml
Skladem
185 Kč
Balení 500 ml
Skladem
248 Kč
Balení 1000 ml
Skladem
385 Kč

Ceny uvedeny včetně 12% DPH

Nakupte za 1950 Kč a dopravu máte po ČR ZDARMA

Máte restauraci, kavárnu nebo bar? Vyzkoušete naše 1l gastro sirupy.

Kávový sirup je poctivý sirup z pravé kávy Arabica a hroznového koncentrátu, bez přidaného cukru, bez chemie a bez kompromisů. Obsahuje silný kávový extrakt spojený s 100% hroznový koncentrát z vinné révy, která sirupu dodává přirozenou sladkost a jemně vyváženou chuť. V sirupu není žádná voda navíc – jen to nejlepší z přírody.

Je ideální jako příchuť do kávy, např. latté nebo ledové kávy, ale i do pečení a vaření. Skvěle dochutí krémy, těsta, polevy nebo snídaňové palačinky. Připravíte z něj také lahodný kávový milkshake, affogato, kávové brownies nebo domácí tiramisu.

Naše sirupy neobsahují: lepek, gmo, konzervanty, umělá barviva, přidané cukry, umělá sladidla, přidané chemické látky a tedy jsou i bez alergenů. Naše koncentrátové sirupy neředíme vodou a ani nijak nezahušťujeme.

  • Jednoduchá příprava
  • Pohodlné dávkování 1 -2 lžičky dle chuti.

Jednoduché dávkování sirupů
K sirupům si můžete dokoupit i naši dávkovací pumpičku.

 

 

Skladování a spotřeba

Sirup neobsahuje vodu a proto se v neředěném stavu nezkazí. V chladu krystalizuje podobně jako včelí med, což není na závadu. Teplem se sirup vrátí do tekutého stavu. Stejně tak na závadu není drobná sedimentace na dně (vinný kámen) a zákal, běžná věc u přírodních produktů. Doba trvanlivosti ovocného koncentrátu je 12 měsíců. Po otevření skladujte v chladu a  spotřebujte do 30 dnů. Nevystavujte přímému slunci.

Pro výrobce potravin a nápojů
Kvalitní malinový koncentrát dodáváme i ve velkoobchodních baleních. Podívejte se na naši stránku velkoobchodu pro ovocné koncentráty. Spojte se s námi! Rádi se domluvíme na spolupráci.

 

Víte, že na výrobu 1 litru našeho koncentrátu se spotřebuje 7 kg čerstvého ovoce?  Doporučujeme pro dospělé, děti i sportovce s fyzickou a psychickou zátěží.

 

Proč přírodní cukry

Přírodní cukry jsou zdravé a také důležitým a jedinečným zdrojem energie pro životní funkce mozku a srdce. Pro Vaše tělo jsou skvělým zdrojem potřebné energie. Doporučujeme pro dospělé, děti i sportovce s fyzickou a psychickou zátěží. Zajisté si najde své milovníky u dětí, pro které je vhodným přírodním sladidlem na rozdíl od nezdravého řepného cukru.

Recepty

Kávové brownies
Ingredience:
• 200 g másla
• 200 g hořké čokolády
• 3 vejce
• 200 g třtinového cukru
• 100 ml kávového sirupu
• 100 g hladké mouky
• špetka soli
Postup: Rozpusť máslo s čokoládou. V jiné míse vyšlehej vejce s cukrem a přidej kávový sirup.
Smíchej s čokoládou, přidej mouku a sůl. Peč cca 25 min na 170 °C – uvnitř mají zůstat vláčné.

Kávové Latte
Ingredience:
• 1 šálek silné kávy nebo espresso
• 200 ml horkého mléka
• 1-2 lžičky kávového sirupu
• pěna z mléka
Postup: Do hrnku nalij připravené espresso nebo silnou kávu a přidej 1-2 lžičky kávového sirupu. Na vrch nalij pěnu z mléka a můžeš ji jemně poprášit kakaem, skořicí nebo kakaovým práškem pro extra chuťový efekt.
Kávové Affogato
Ingredience:
• 1 šálek silného espressa
• 1-2 koule vanilkové zmrzliny
• 1-2 lžičky kávového sirupu
Postup: Na dno skleničky dej vanilkovou zmrzlinu. Připrav espresso a zalij jím zmrzlinu. Přidej kávový sirup podle chuti.Podávej ihned a užívej si teplou kávu s chlazenou zmrzlinou.
Kávový Milkshake
Ingredience:
• 1 šálek studené kávy
• 2 koule vanilkové zmrzliny
• 1-2 lžíce kávového sirupu
• Mléko podle potřeby
Postup: Do mixéru vlož kávu, zmrzlinu a kávový sirup. Přidej trochu mléka pro hladší konzistenci.
Mixuj dohladka. Podávej v vysoké sklenici s brčkem a ozdob s trochou šlehačky a kakaem.
Kávový Dezert v Poháru
Ingredience:
• 1 balení piškotů
• 1 šálek silné kávy
• 3 lžíce kávového sirupu
• 250 g mascarpone
• 200 ml smetany ke šlehání
Postup: Piškoty namoč do směsi kávy a kávového sirupu. V pohárech vrstvi piškoty, mascarpone smíchané se šlehanou smetanou.
Opakuj vrstvy a zakonči vrstvou mascarpone a trochou sirupu na vrchu. Nech odpočinout v lednici alespoň 2 hodiny před podáváním.
Kávová pěna
Ingredience:
• 1 šálek espressa
• 3 lžíce kávového sirupu
• 1/2 šálku mléka
• led
Postup: 
Do výkonného mixéru vložte led, mléko a kávový sirup  Mixujte na vysoký výkon, dokud nevznikne nadýchaná pěna.Podávejte ihned – osvěžující, jemně sladká kávová chuť jako z kavárny.
Kávová zmrzlina
Ingredience:
• 
2 šálky smetany
• 1 šálek mléka
• 1/2 kávového sirupu
• 1/2 šálku espressa
• 1/2 lžičky vanilky
• 2 žloutky
Postup: 
Smetanu, mléko a cukr ohřej. Žloutky vyšlehej, přilij část horké směsi, pak vrať do hrnce a zahřívej do zhoustnutí.
Vmíchej kávu a sirup, přeceď a nech vychladit. Mraž ve zmrzlinovači nebo zamraz a každých 30 min promíchej. Podávej s čokoládou nebo ořechy.

Složení

hroznový koncentrát, zrnková káva Arabica
Doporučené ředění 1:10

Výživové údaje na 100 ml

Energetická hodnota 1083kj/255kcal
Tuky <0,1gr
– z toho nasycené mastné kyseliny <0,1gr
Sacharidy 63,2gr
– z toho cukry 60gr
Bílkoviny 0,5gr
Sůl 0,005gr

Štítky

Káva
Využíváme soubory cookies!
Aby náš web fungoval přesně tak, jak má, využíváme soubory cookies, které zpracováváme podle zásad ochrany osobních údajů. Další informace o využití cookies souborů naleznete zde.