Máte restauraci, kavárnu nebo bar? Vyzkoušete naše 1l gastro sirupy.
Perníčkový sirup je jemně kořeněný sirup s láskou připravený z hroznového koncentrátu a směsi perníkového koření. Obsahuje skořici, hřebíček a zázvor – kombinaci, která navozuje pocit domova, klidu a sladkého potěšení. Bez přidaného cukru, bez umělých sladidel, barviv, konzervantů a chemie. Neobsahuje lepek ani žádné alergeny. Prostě jen ovoce a koření to je sirup s příchutí perníku.
Je ideální pro dochucení kávy, cappuccina, latté i ledové kávy. Skvěle chutná na lívancích, v kaši, v jogurtu, tvarohu i jako netradiční poleva na zmrzlinu či dezerty. Využijete ho i při pečení – do krémů, lineckého těsta nebo jako voňavý detail do domácí granoly.
Sladká a hřejivá chuť perníku v každé kapce – bez výčitek a s důrazem na čisté složení.
Naše sirupy neobsahují: lepek, gmo, konzervanty, umělá barviva, přidané cukry, umělá sladidla, přidané chemické látky a tedy jsou i bez alergenů. Naše koncentrátové sirupy neředíme vodou a ani nijak nezahušťujeme.
Jednoduchá příprava
Pohodlné dávkování 1 -2 lžičky dle chuti.
Jednoduché dávkování sirupů K sirupům si můžete dokoupit i naši dávkovací pumpičku.
Skladování a spotřeba
Sirup neobsahuje vodu a proto se v neředěném stavu nezkazí. V chladu krystalizuje podobně jako včelí med, což není na závadu. Teplem se sirup vrátí do tekutého stavu. Stejně tak na závadu není drobná sedimentace na dně (vinný kámen) a zákal, běžná věc u přírodních produktů. Doba trvanlivosti ovocného koncentrátu je 12 měsíců. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Nevystavujte přímému slunci.
Pro výrobce potravin a nápojů Kvalitní malinový koncentrát dodáváme i ve velkoobchodních baleních. Podívejte se na naši stránku velkoobchodu pro ovocné koncentráty. Spojte se s námi! Rádi se domluvíme na spolupráci.
Podělte se o tento sirup
Víte, že na výrobu 1 litru našeho koncentrátu se spotřebuje 7 kg čerstvého ovoce? Doporučujeme pro dospělé, děti i sportovce s fyzickou a psychickou zátěží.
Proč přírodní cukry
Přírodní cukry jsou zdravé a také důležitým a jedinečným zdrojem energie pro životní funkce mozku a srdce. Pro Vaše tělo jsou skvělým zdrojem potřebné energie. Doporučujeme pro dospělé, děti i sportovce s fyzickou a psychickou zátěží. Zajisté si najde své milovníky u dětí, pro které je vhodným přírodním sladidlem na rozdíl od nezdravého řepného cukru.
Recepty
Perníčkové latté Ingredience: • 1 shot espressa • 200 ml mléka (můžeš použít i rostlinné) • 2 lžičky perníčkového sirupu Postup: Do šálku nalij espresso, přidej perníčkový sirup a promíchej. Přilij napěněné mléko a posyp špetkou skořice.
Perníčková granola
Ingredience:
• 2 hrnky ovesných vloček
• 1/2 hrnku ořechů (vlašské, mandle, lískové)
• 1/4 hrnku semínek (dýňová, slunečnicová)
• 1/4 hrnku kokosového oleje
• 3 lžíce perníčkového sirupu
• 1/2 lžičky skořice
• Špetka soli
• 1/2 hrnku sušeného ovoce (např. brusinky nebo rozinky)
Postup: Smíchej suché ingredience. Přidej sirup s olejem. Peč 20–25 min na 160 °C, občas promíchej. Po vychladnutí přidej sušené ovoce.
Perníčkový cheesecake ve skleničce Ingredience (na 4 porce):
• 150 g sušenek (např. Lotus nebo máslové) • 50 g rozpuštěného másla • 250 g krémového sýra (např. Lučina nebo Philadelphia)
• 150 g zakysané smetany
• 3 lžíce perníčkového sirupuPostup: Sušenky rozdrť, smíchej s máslem a rozděl do skleniček jako základ. V míse prošlehej sýr, smetanu, sirup a skořici do hladkého krému. Navrstvi na sušenky, dej na min. 1 hodinu vychladit. Ozdob šlehačkou, oříšky nebo perníčkem.
Energetická hodnota 1083kj/255kcal Tuky <0,1gr – z toho nasycené mastné kyseliny <0,1gr Sacharidy 63,2gr – z toho cukry 60gr Bílkoviny 0,5gr Sůl 0,005gr