Máte restauraci, kavárnu nebo bar? Vyzkoušete naše 1l gastro sirupy.
Výjimečná chuť prvotřídních řeckých oliv
Olivy jsou vyráběny výhradně přírodním způsobem. Po sběru jsou olivy několik měsíců naložené pouze ve vodě a soli ( bez přidání jakýchkoliv chemických látek ). Poté se přidá na dochucení špetka vinného octu, který jím dodá příjemnou chuť. Všechny olivy pochází z rodinné farmy z městečka Argos na řecké Peloponésu.
Ruční sběr
Nejprve se provádí pečlivý ruční sběr, při kterém se vybírají ty nejlepší olivy.
„Košér“ s peckou
Aby si olivy udržely svoji nezaměnitelnou chuť, tak se nechávají nevypeckované.
Vyrobeno v Řecku.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 945/226 kJ / kcal
Bílkoviny: 1,80 g
Tuky: 22,50 g
– z toho nasycené mastné kyseliny: 2,80 g
Sůl: 2,00 g