Máte restauraci, kavárnu nebo bar? Vyzkoušete naše 1l gastro sirupy.
Jahodový sirup je 100 % ovocný produkt bez přidaného umělého cukru a chemických konzervačních látek. Naše sirupy se vyrabí z čerstvě vylisovaného ovoce. Vylisováním ovoce vzniká ovocná šťáva, ze které se postupně odpaří voda a tím vzniká hustý a silný ovocný koncentrát. Na výrobu 1 litru jahodového koncentrátu je tak potřeba 8 kg čerstvého ovoce. Jelikož jahodový koncentrát je velmi silný a jahody obsahují malý podíl přírodních cukrů, přidáváme navíc i 100% hroznový koncentrát z vinné révy, který dodá lahodnou sladkou chuť a navíc obsahuje potřebné přírodní cukry. Kombinací jahodové a hroznové šťávy tak vzniká lahodný jahodový sirup vhodný třeba pro přípravu domácí jahodové limonády.
Naše ovocné koncentráty neobsahují: lepek, gmo, konzervanty, umělá barviva, přidané cukry, umělá sladidla, přidané chemické látky a tedy jsou i bez alergenů. Naše koncentrátové sirupy neředíme vodou a ani nijak nezahušťujeme.
- Jednoduchá příprava
- Pohodlné dávkování 0,04l ovocného sirupu do 400 ml perlivé vody, přidat led a snítku máty.
Jednoduché dávkování sirupů
K sirupům si můžete dokoupit i naši dávkovací pumpičku.
Skladování a spotřeba
Sirup neobsahuje vodu a proto se v neředěném stavu nezkazí. V chladu krystalizuje podobně jako včelí med, což není na závadu. Teplem se sirup vrátí do tekutého stavu. Stejně tak na závadu není drobná sedimentace na dně (vinný kámen) a zákal, běžná věc u přírodních produktů. Doba trvanlivosti ovocného koncentrátu je 12 měsíců. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Nevystavujte přímému slunci.
Pro výrobce potravin a nápojů
Kvalitní jahodový koncentrát dodáváme i ve velkoobchodních baleních. Podívejte se na naši stránku velkoobchodu pro ovocné koncentráty. Spojte se s námi! Rádi se domluvíme na spolupráci.