Vanilkový cheesecake z Hrašky

12 porcí
40 min.
0x

Suroviny

  • 250g vanilkové Hrašky
  • 1500 ml rostlinného mléka
  • 150g oleje
  • hroznový koncentrát nebo případně jiné sladidlo
  • bourbon vanilka
  • ovoce

Postup:

  1. Hrašku (hrachová mouka) promícháme s mlékem a olejem, za stálého míchání přivedeme k varu, poté ztlumíme a zvolna vaříme 20 minut.
  2. Občas promícháme a zkontrolujeme, zda se Hraška nepřipaluje.
  3. Ke konci přidáme čirý hroznový koncentrát a vanilku. Dobře prošleháme ručním šlehačem.
  4. Hraška je dobře provařená, když má lahodnou chuť a není cítit po hrachu.
  5. Horký krém vlijeme do formy a dáme vychladnout.
  6. Zdobit můžeme jakýmkoliv ovocem, já rozmixovala maliny s hroznovým koncentrátem a agarem.

Vanilkovou hrašku můžeta  zakoupit na www.hraska.cz.

Využíváme soubory cookies!
Aby náš web fungoval přesně tak, jak má, využíváme soubory cookies, které zpracováváme podle zásad ochrany osobních údajů. Další informace o využití cookies souborů naleznete zde.