Vanilkový pudink z hrašky

4 porce
15 min.
0x

Suroviny

  • 85 g vanilkové Hrašky
  • 500 ml rostlinného mléka
  • 50 g oleje
  • Hroznový koncetrát čirý
  • Bourbon vanilka
  • ovoce dle libosti

Postup:

  1. Hrašku promícháme s mlékem a olejem a za stálého míchání přivedeme k varu
  2. Poté ztlumíme a zvolna vaříme 20 minut.
  3. Občas promícháme a zkontrolujeme, zda se Hraška nepřipaluje.
  4. Ke konci přidáme hroznový čirý koncentrát a vanilku. Dobře prošleháme ručním šlehačem. Hraška je dobře provařená, když má lahodnou chuť a není cítit po hrachu.
  5. Horký krém vlijeme do mističek a dáme vychladnout.
  6. Zdobit můžeme jakýmkoliv ovocem, já použila jahody, borůvky a kokos.

Vyzkoušejte také

Využíváme soubory cookies!
Aby náš web fungoval přesně tak, jak má, využíváme soubory cookies, které zpracováváme podle zásad ochrany osobních údajů. Další informace o využití cookies souborů naleznete zde.