Bezlepkové palačinky

8 porcí
10 min.
2x

Suroviny

  • 100 g pohankové mouky
  • 50 g kokosové mouky
  • 50 g banánové mouky
  • 500 ml rostlinného mléka
  • 1 x vejce
  • bio vanilkový extrakt
  • špetka soli

Postup:

  1. V míse smícháme 100 g pohankové mouky, 50 g kokosové mouky, 50 g banánové mouky, přidáme 500 ml rostlinného mléka, 1 vajíčko, bio vanilkový extrakt  a špetku soli.
  2. To celé prošleháme metličkou.
  3. Těsto necháme chvilku odpočinout.
  4. Poté můžete začít smažit na tenké vrstvě kokosového oleje. Snažte se dělat palačinky co nejtenčí.
  5. Jako náplň jsme použili jahodou marmeládu, kterou jsme při výrobě sladili naším hroznovým čirým sirupem (recept na marmeládu určitě časem také vložím ). TOP luxusní mňamka !
  6. Na samý závěr ozdobíme palačinku šlehačkou a polijeme naším borůvkovým sirupem, kdo má rád, přidá i vlašské ořechy.

Vyzkoušejte také

Využíváme soubory cookies!
Aby náš web fungoval přesně tak, jak má, využíváme soubory cookies, které zpracováváme podle zásad ochrany osobních údajů. Další informace o využití cookies souborů naleznete zde.