100 ml našeho čirého hroznového sirupu (nebo použijte jiné sladidlo)
200 g na jemno nastrouhané mrkve
150 g špaldové mouky
1 lžička vinného kamene bez fosfátu
½ lžičky bio jedlé sody
špetka soli
1 lžička mleté skořice
Podělte se o tento recept
Postup:
V míse rozšlehejte 2 vejce
Vmíchejte 240 ml kokosového oleje, 100 ml našeho čirého hroznového sirupu (nebo použijte jiné sladidlo) a 200 g na jemno nastrouhané mrkve.
Vezměte druhou mísu a odvažte 150 g špaldové mouky, přidejte 1 lžičku vinného kamene bez fosfátu, ½ lžičky bio jedlé sody, špetku soli a 1 lžičku mleté skořice.
Poté obě složky důkladně smíchejte dohromady a můžete rozdělit do formy na muffiny.