Celozrnné mrkvové muffiny

18 porcí
25 min.
0x

Suroviny

  • 2 vejce
  • 240 ml kokosového oleje
  • 100 ml našeho čirého hroznového sirupu (nebo použijte jiné sladidlo)
  • 200 g na jemno nastrouhané mrkve
  • 150 g špaldové mouky
  • 1 lžička vinného kamene bez fosfátu
  • ½ lžičky bio jedlé sody
  • špetka soli
  • 1 lžička mleté skořice

Postup:

  1. V míse rozšlehejte 2 vejce
  2. Vmíchejte 240 ml kokosového oleje, 100 ml našeho čirého hroznového sirupu (nebo použijte jiné sladidlo) a 200 g na jemno nastrouhané mrkve.
  3. Vezměte druhou mísu a odvažte 150 g špaldové mouky, přidejte 1 lžičku vinného kamene bez fosfátu, ½ lžičky bio jedlé sody, špetku soli a 1 lžičku mleté skořice.
  4. Poté obě složky důkladně  smíchejte dohromady a můžete rozdělit do formy na muffiny.
  5. Pečeme na 180 stupňů, cca 25 minut.

Vyzkoušejte také

Využíváme soubory cookies!
Aby náš web fungoval přesně tak, jak má, využíváme soubory cookies, které zpracováváme podle zásad ochrany osobních údajů. Další informace o využití cookies souborů naleznete zde.