Domácí hummus s glazírovanou cibulkou

4 porce
10 min.
0x

Suroviny

  • 1 konzerva cizrny (nebo si můžete den předem namočit suchou cizrnu a druhý den uvařit)
  • 3 lžičky sezamové pasty Tahini
  • 2 lžíce extra virgin olivového oleje
  • ½ lžičky mletého římského kmínu 
  • 1 stroužek česneku
  • 1-2 lžičky našeho citronového koncentrátu
  • mořská sůl
  • pepř

Postup:

  1. Slitou cizrnu propláchneme studenou vodou
  2. Dáme do mixéru spolu s dalšími všemi ingrediencemi a přidáme trochu našeho citrónového koncentrátu
  3. Mixujeme do hladka, případně můžeme přidat trochu vody z nálevu či oleje.
  4. Dochuťte dle potřeby. 

Vyzkoušejte také

Využíváme soubory cookies!
Aby náš web fungoval přesně tak, jak má, využíváme soubory cookies, které zpracováváme podle zásad ochrany osobních údajů. Další informace o využití cookies souborů naleznete zde.