Ječné lívanečky

10 porcí
15 min.
0x

Suroviny

  • 200 g ječné mouky
  • 50 g ovesných jemných vloček s klíčky
  • 2 lžíčky kypřícího prášku bez fosfátů
  • špetka soli
  • 1 lžíce neloupaného sezamu
  • 350 ml rostlinného mléka
  • bio vanilkového extrakt
  • 1 x vejce
  • kokosový olej

Postup:

  1. V míse smícháme 200 g ječné mouky, 50 g ovesných jemných vloček s klíčky, 2 lžíčky kypřícího prášku bez fosfátů, špetku soli, 1 lžíci neloupaného sezamu,
  2. Zalijeme 350 ml rostlinného mléka a přidáme pár kapek bio vanilkového extraktu.
  3. Nakonec zašleháme jedno vajíčko a můžeme smažit na kokosovém oleji.
  4. Lívanečky navrstvíme, poklademe ovoce a přelijeme naším hroznovým žlutým sirupem, který má medovou příchuť, takže se k tomuto pokrmu skvěle hodí.

Štítky

Vegetarian

Vyzkoušejte také

Využíváme soubory cookies!
Aby náš web fungoval přesně tak, jak má, využíváme soubory cookies, které zpracováváme podle zásad ochrany osobních údajů. Další informace o využití cookies souborů naleznete zde.