Svařákové rozjímaní – to pravé svařené víno

1 porce
5 min.
0x

Suroviny

  • červené víno
  • skořice (ideálně celá)
  • badyán
  • hroznový sirup červený

Postup:

Svařené víno zná snad každý. Zkuste svařené víno, jak si jej děláme my:)).

  1. Svařené víno připravujeme výhradně v hrnci
  2. Do hrnce dáme červené víno, skořici (ideálně celou), hřebýček a badyán
  3. Červené víno přivedeme do varu
  4. Nakonec přidáme náš hrozonový sirup červený, který dodá svařenému vínu lahodnou sladkou chuť a navíc i výraznější vůni a barvu
  5. Sevírování můžete zpestřit plátkem pomeranče

Recepty

Nápoje
Využíváme soubory cookies!
Aby náš web fungoval přesně tak, jak má, využíváme soubory cookies, které zpracováváme podle zásad ochrany osobních údajů. Další informace o využití cookies souborů naleznete zde.